Чт. Кві 25th, 2024
Колядка для Янголів Благодійний фонд Майдан Гідності

В Україні створено та презентоано нову різдвяну колядку, яка отримала назву “Колядка для Янголів”. Відеоролик “Колядка для Янголів” користувачі соціальних мереж вже назвали відтворенням історії та культури України.  Відеоролик “Колядка для Янголів” вже був презентований у містах Київ та Івано-Франківськ, і вчора він з`явився у соціальних мережах на сторінці Міністра культури України Євгена Нищука та на сторінці Благодійного Фонду “Майдан Гідності”:
“Колядка для Янголів” – це надзвичайно світла композиція, створена в любові.
“Колядка для Янголів” – це проект, який створили спільними силами Міністерства культури, Благодійного Фонду «Майдан Гідності», дівочого хору Київської середньої спеціалізованої музичної школи імені М.В. Лисенка та, найголовніше – дітками та меншими братами і сестрами Героїв Небесної Сотні!
У Новий рік та Різдво людині властиво найбільш гостро відчувати самотність і печаль. Тож, не випадково діти та менші брати і сестри Героїв Небесної Сотні самі виявили ініціативу заспівати колядку своїм Янголам-Охоронцям”.

“Вони стежать за зірками, що падають з неба…
Вони вірять, що душі їхніх батьків десь там, вгорі.
Що їхні рідні і найближчі, хто не повернувся з Майдану,
завжди зі своїми дітками.
Ось так, з неба, охороняють їх …” – коментує Міністр культури України Євген Нищук.

“Надзвичайно радий, що ще один з наших проектів був втілений в життя. Особисто для мене “Колядка для Янголів” – це проект, який ще раз нагадає про Небесну Сотню. Ця композиція розкриває душу української родини. Вдячний всім за підтримку, участь та допомогу у створенні цього проекту” – засновник БФ “Майдан Гідності” Ігор Гурик.

“В мене в голові постійно була думка: як донести до людей пам’ять про Небесну Сотню? І я зрозуміла, що ми це зможемо зробити саме через дітей, через різдвяні свята. Ми звернулись до Міністра культури Євгена Нищука з пропозицією відзняти кліп про коляду, адже коляда – сокровенне і святе. Ті люди, яких немає з нами, стали Янголами. Ми обдзвонили діток з Небесної Сотні, і всі, хто змогли, взяли участь у зйомках” – засновник БФ “Майдан Гідності” Ірина Гурик.

“Різдво – це в першу чергу сімейне свято, і саме діти більш за все потребують родинного затишку та тепла. Для дітей саме під час Різдвяних свят передаються традиції Українського народу. “Колядка для Янголів” – стала одним з елементів відтворення історії та культури. Я рада, що цей проект втілився в життя, та надзвичайно вдячна всім, хто нам допомагав та приймав участь. “ – засновник БФ “Майдан Гідності” Юлія Цепун.

“Так народився ще один проект, направлений на патріотичне виховання дітей, а через дітей й суспільства в цілому, адже наші діти – це і є майбутнє нашої Держави. Дуже важливо постійно нагадувати, заради чого загинули Герої Небесної Сотні” – повідомляється Благодійним Фондом:

“БФ “Майдан Гідності” і на далі продовжуватиме втілювати в життя важливі проекти, адже загальною місією організації та напрямками нашої діяльності є:
• Вшановувати пам’ять Героїв “Небесної Сотні”, прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами своєї держави – України
• Моральне і патріотичне виховання підростаючого покоління, виховання у дітей та підлітків любові до своєї країни, її культури і традицій;
• Розвиток програм та заходів з пропаганди та розповсюдження здорового способу життя та сімейних цінностей;
• Проведення просвітницьких заходів;
• Сприяння розвитку культури, освіти і науки, в тому числі реалізації програм національно-культурного та духовного розвитку

– з повагою, Благодійний фонд “Майдан Гідності”

 



Related Post