Ср. Кві 24th, 2024
15-16 липня у Древньому Києві в "Парку Київська Русь" відбудеться свято гармонії людини й природи - Виставка показ "Світ коней".

15-16 липня у Древньому Києві в “Парку Київська Русь” відбудеться свято гармонії людини й природи – Виставка показ “Світ коней”.

Головними на цьому заході будуть не князі чи богатирі, а їхні вірні супутники і добрі друзі – коні з Княжої конюшні Древнього Києва.

Унікальна колекція коней

Вся унікальна колекція коней близько двадцяти історичних порід постане перед очі відвідувачів “Парку Київська Русь”. Тут будуть представителі найвищої породи у світі – шайри, найважчої – бельгійські ваговози, найменшої – шетландські поні, найдревнішої – ахалтекінці. А ще граційні фризи, швидконогі арабські скакуны, безмежно милі хафлінгери та багато інших коней, яких разом в одному місці можливо побачити лише у Древньому Києві. І лише під час такої виставки.

Гості Парку дізнаються про походження порід, про те, які видатні люди давнини свого часу їздили на представниках тієї чи іншої породи коней. Цікавими стануть майстер-класи по догляду за кіньми, по іх сідланню і запряганню в екіпаж.

Крім того, гості Парку зможуть прогулятися вулицями відтвореного міста, оглянути експозиції історичного костюма та обладунків, середньовічного суднобудування, дерев’яного зодчества. Майстри Древнього Києва запропонують зробити сувенір власними руками на одному з майстер-класів по древнім ремеслам або купити готовий ручний виріб на ярмарку.

Можна буде розважитися катанням верхи на конях та в екіпажі, стрільбою з лука в середньовічному тирі, перевтілитися у жителів Древнього Києва, одягнувши наряди з історичної костюмерної. Для маленьких гостей “Парку Київська Русь” діє дитячий майданчик, де аніматори проводитимуть з ними веселі ігри.

Почуття адреналіну гостям забезпечить захоплюючий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером.

Джерело: “Парк Київська Русь”



Related Post