Цими вхідними у столиці відбудеться закриття сезону  – «У пошуках Made in Ukraine» – найбільшого осіннього фестивалю.

Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine – це 300 найкращих учасників, зовсім нових та вже відомих, на головній торгівельній локації Києві – Контрактовій площі!

Окрім ярмарку, на вас чекають великий фудкорт зі смачними наїдками зі свієї України, дитяча зона з розвагами, конкурсами, руханками та творчими й розвиваючими іграми, спеціальна зона-ресторан для домашніх тварин, чіллаут з кальянами, лаунж-зона для відпочинку та море гарного настрою та позитиву!

МУЗИКА:

В суботу 30 вересня на Осінньому фестивалі У пошуках Made in Ukraine відбудеться спеціальний виступ гурту QARPA (Фактично Самі). Музиканти – піонери української електронної альтернативної музики, які готують спеціальну програму для гостей фестивалю. А фронтвумен гурту Ірена Карпа спеціально на один вечір прилітає з Парижу, де живе та працює останні роки, щоб дати концерт для усіх прихильників українського на Контрактовій площі. Початок лайву о 19-00.

А в неділю 1 жовтня о 19-00 – одна з кращих київських кавер-груп Tex-Mex Company The Music Band!

ДЛЯ ДІТЕЙ:

Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine: Закриття сезону 30 вересня і 1 жовтня – це місце зустрічі веселих і кмітливих, проворних і грайливих дітлахів! Партнер фестивалю фонд «Дитина з майбутнім» та проект Kids Autism Games підготував спортивно-розважальну програму для маленьких гостей заходу. Талановиті тренери проекту Kids Autism Games, займаючись із дітками з розладами аутизму на НСК Олімпійський, досягли помітних результатів і готові продемонструвати їх на всю столицю! #madeinukraine впевнений: якщо вірити й діяти – чудеса неодмінно стаються!

Крім спорту, для дітей на фестивалі буде можливість і творчого самовиразу. Після такого активного часу ми продовжимо відкривати таланти серед дітей – це буде живопис разом з творчою студією. Запрошуємо всіх креативних малюків на майданчику трохи потренуватися з власними міні-шедеврами, а потім взяти участь у колективній творчості – всі барви осені буде зібрано в єдине полотно, а пізніше картину буде продано на благодійному аукціоні.

Зустрічаємося на звичному місці: Контрактова площа, 30.09-01.10, з 10-ї години ранку.