22 лютого у приміщенні Білоцерківського медичного коледжу відбулася презентація 2-го тому «Книги пам’яті військовослужбовців, які загинули захищаючи територіальну цілісність та недоторканність України». Книга вийшла наприкінці 2017 року до Дня Збройних сил України.

На презентації книги були присутні рідні і близькі загиблих воїнів, учасники бойових дій, військові, учні медичного коледжу, волонтери «Книги пам’яті», інші причетні до видання, представники громадськості, ЗМІ та інші.

У другий том увійшли стислі біографії та фото близько 860 офіцерів, солдатів та сержантів – уродженців або мешканців АР Крим, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської областей та міста Києва, котрі загинули в період з березня 2014р. по 31 жовтня 2017р. Серед них і бійці, які воювали у складі 72-ї ОМБр.

Книга створена на основі матеріалів сайту “Книга пам’яті полеглих за Україну” за кошти Міністерства оборони. Над проектом працювала творча команда НВІМУ та інтернет-проекту “Книга пам’яті полеглих за Україну”. Тираж книги 1 тисяча примірників. 900 сімей загиблих військовослужбовців отримають книгу безкоштовно.

У цей день, у приміщенні Білоцерківського медичного коледжу також було організовано виставку пам’яті військовослужбовців, які загинули у зоні АТО.