1 жовтня 2017року у м. Києві в Оболонському районі пройдуть змагання – риболовний турнір «Відкритий Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Турнір пройде за ініціативи МБФ “Небесна Сотня” та ГО “Рибальська Сотня” на базі “Ізумрудна”, що знаходиться по вул. Прирічна,32. Турнір розпочнеться о 10:00 год та триватиме до 19:00 год.

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ
Захід покликаний зберігати пам’ять про величний вчинок Героїв Небесної Сотні та націлений на виховання патріотизму в Україні.
Одночасно ставляться завдання масового залучення рибалок-аматорів Києва до організації змістовного рибальського дозвілля, вдосконалення техніки риболовлі, систематичних занять фізичною культурою та розвитку й популяризації риболовного спорту та здорового способу життя.

ФОРМАТ ЗАХОДУ
Риболовний турнір «Відкритий Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні» – це урочистий захід з масовим спортивним ухилом, що проходить в один день. Турнір заплановано, як постійний з потенціалом зросту до міжнародного формату.
«Відкритий Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні 2017» – це індивідуально-командне змагання у якому може прийняти участь будь-який рибалка особисто, або у складі команди-двійки. Дисципліна – «Лов хижака з човна». Учасники забезпечуються човнами, кавою/чаєм, рибною юшкою та смаколиками, місцями відпочинку.
З завершенням спортивної частини заходу передбачено урочисту частину з вшануванням Героїв Небесної Сотні та нагородженням учасників і переможців кубку. Опісля, відпочинок у альтанці зі святковою рибною юшкою та спілкуванням.
За правилами любительського та спортивного рибальства України.
Базою «Русанівка» учасникам надаються веслувальні човни (зберігається можливість використовувати свій човен з двигуном, або свій двигун на човні бази («Язь» до 5-6к/с).

УЧАСНИКІ
До участі у змаганнях допускаються рибалки-аматори-спортсмени від 14 років, які мають відповідну підготовку та спорядження для риболовлі, а також не мають медичних протипоказань за станом здоров’я.

МІСЦЕ
Змагання відбудеться у Києві, на риболовно-спортивній базі Українського товариства мисливців і рибалок База Изумрудная.

ПРИЗИ
Переможець, або команда-переможець (що буде мати найбільшу сумарну вагу з впійманої риби) нагороджуються головним призом – ексклюзивним Кубком пам’яті Героїв Небесної Сотні, окрім іншого, призами від спонсорів і пам’ятними дипломами.

Кубок "BigFish" (За найбільший трофей турніру) змагання Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні
Кубок “BigFish” (За найбільший трофей турніру) змагання Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні
Кубок отримає переможець першого кубка "Пам'яті Героїв Небесної Сотні"
Кубок отримає переможець першого кубка “Пам’яті Героїв Небесної Сотні”

ПАРТНЕРИ, СПОНСОРИ, ОРГАНІЗАТОРИ
ІНІЦІАТИВА: ГО Рибальська Сотня та засновник МБФ “Небесна Сотня” Андрій Кульчицький – син загиблого Героя Небесної Сотні Володимира Кульчицького
ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР: Київська Міська Організація Українського Товариства Мисливців і Рибалок.
ГЕНЕРАЛЬНИЙ СПОНСОР: SALMO Україна (бренди SALMO, Lucky John та Norfin)
ПРЕМІУМ СПОНСОР: —
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР: Телеканал “Київ”, Радіо Київ – 98 FM, Газета “Хрещатик”, газета “Вечірній Київ”.
СТРАХОВИЙ ПАРТНЕР: —
ОРГАНІЗАТОР: Івент-агенція FishingEvent – розробка концепції і формату події, просування заходу, загальна організація та оперативне керування.
АРБІТРАЖ: Карта рыбака
За підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської Міської Державної Адміністрації
За підтримки Оболонської районної в м.Києві Державної Адміністрації