Компанія Орлан Інвест-груп, успішний забудовник, вирішила задовільнити інтереси не лише молодих сімей, забезпечивши їх садочком, школою та магазинами, а й інтереси ділових людей в новому мікрорайоні в м. Ірпінь – “New York Towers”.

Коворкінг на сьогодні – це світовий тренд організації робочого процесу. Все більше і більше компаній відмовляються від стаціонарних офісів на користь віддаленої роботи. Кількість працівників, які працюють вдома відповідно теж збільшується.  Не оминула ця тенденція і Україну, де працювати не прив’язуючись до офісу стало поширеним явищем.
Але попри очевидні переваги, робота вдома має багато недоліків. Адже не завжди в дома можна організувати Skype-конференцію, провести ділову зустріч, да і просто, для більшості людей домашнє оточення заважає самоорганізуватися для ефективної роботи. Саме для вирішення цих проблем і існує коворкінг. І тут важливо аби коворкінг повністю задовольняв всі можливі потреби для максимально комфортної і успішної роботи. “Для цього необхідно зважати на європейський досвід, де такий формат вже давно існує і розвивається”, зауважив Антон Мирончук, керівник компанії Орлан Інвест-груп.

Саме такий перший в київській області коворкінг європейського рівня створює компанія Орлан Інвест в новому мікрорайоні “New York Towers”.

Коворкінг “NY” – це високий рівень технічного забезпечення на площі 500 м2, 4 обладнаних конференц-зали, закриті переговорні кімнати та Skype rooms, а ще гарантовано позитивні враження під час роботи.

Коворкінг “NY” – це стильний простір для ефективної роботи преміум класу.

Повідомляє: ТСН