Site icon Новини Києва

Сили ППО в небі Києва знищили понад 20 цілей

Війська РФ вночі здійснили масовану комбіновану атаку по Києву. Сили ППО знищили понад 20 повітряних цілей, повідомляє КМВА.

“Нічна повітряна атака. Такого потужного нападу Київ не відчував з весни. Ворог здійснив масовану, комбіновану атаку з використанням безпілотників і ракет. Спочатку війська РФ застосували ударні БПЛА (попередньо боєприпаси Shahed, що баражирують боєприпаси). Незабаром на столицю полетіли ракети авіації Ту-95мс”, – йдеться у повідомленні глави КМВА Сергія Попка.

За його словами, всього силами та засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей. Після атаки у столиці зафіксовано падіння уламків у кількох районах.

“На жаль, загинули люди. У Шевченківському районі, на території підприємства уламки ракет убили двох людей, ще одна отримала пошкодження. Також, внаслідок падіння елементів ракет виникли руйнування та пожежі у Шевченківському та Дарницькому районах. У місцях падіння виникли загоряння, над ліквідацією пожеж працювали загони ДСНС”, – додав він.

Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA.



Exit mobile version