Site icon Новини Києва

Все про смартфони iPhone 15. Параметри, ціна, дата виходу

iPhone 15

iPhone 15

Чим ближче до щорічної осінньої презентації Apple, тим більше цікавого про Айфон 15 з’являється в інфопросторі. Хоча багато чого буде неясно до самого анонсу. Інакше, навіщо показувати «яблукофони», про які вже все відомо?! Магазин AVIC.UA коротко окреслили, що наразі потрібно знати про смартфони iPhone 15. Цих інсайтів достатньо, щоб зрозуміти нюанси майбутніх телефонів Apple та визначитись з їх покупкою.

Які особливості Айфон 15? 

За інформацією 9to5Mac, новий пристрій отримає наступні покращення.

Зарядний пристрій USB-C замість Lightning 

Ця зміна не тільки зробить зарядку зручнішою, але й прискорить передачу даних. Заковика: схоже, лише моделі Pro виграють від оновленої швидкості передачі. Стандартні конфігурації матимуть ті самі 80 Мбіт/с, що й iPhone 14.

Динамічний острів 

На айфоні 15 та моделі Plus перероблено виріз у верхній частині екрана займатиме менше візуального простору. Він додасть функціональності, інтерактивності – шукати потрібну інформацію на айфоні стане простіше.

Титанове покриття 

В смартфонах Apple покращених версій очікується корпус з титановим покриттям. Значно міцніший, водночас, легший, ніж нержавіюча сталь поточних Pro.

Новий біонічний чіп A17 

Перший процесор, побудований на 3 нм техпроцесі, забезпечує виняткову швидкодію та потужність системи Айфон 15. А виробник чіпів TMSC прогнозує підвищення енергоефективності на 35%.

Нові кнопки гучності та живлення та більший екран 

Чергова очікувана особливість дизайну iPhone 15 Pro і Pro Max/Ultra – твердотілі кнопки гучності та живлення. Вони функціонуватимуть подібно до кнопки «Додому» iPhone 8 – розташовані на одному рівні з поверхнею телефону і фізично не рухаються. Натомість вони злегка дзижчать, щоб імітувати відчуття натискання кнопки.

Щодо екрана, то 15 Айфон матиме екран діагоналлю 6,1 та 6,7 дюйма, а також тонші рамки на всіх моделях.

Смартфони iPhone 15 та камери

Новий телефон Apple матиме ширококутний об’єктив із роздільною здатністю 48 мегапікселів і багатошаровим датчиком зображення, який розширює динамічний діапазон та зменшує шум, створюючи епічні знімки. Об’єктив-перископ для iPhone 15 Pro Max гарантує краще оптичне масштабування камери.

Коли вийде iPhone 15? 

Apple зазвичай випускає нові телефони у вересні, але іноді дата виходу айфон зміщується. Надходили повідомлення про проблеми з ланцюгом постачання, що затримує виробництво «яблучних» телефонів, отже, дату випуску. Або буде анонсовано менше моделей.

Орієнтовно смартфони iPhone 15 мають з’явитися в перший або другий вівторок вересня 2023. Позначаємо в календарі!

Скільки коштуватиме iPhone 15?

А от ціни на яблучні мобільні зростуть. Згідно з дослідницькою запискою від Тіма Лонга, аналітика з Barclays, купити смартфони Phone 15 можна буде на 100 доларів дорожче, ніж айфон 14. Ось приблизні ціни Лонга:

Готові перейти на Айфон 15? 

Робіть попереднє замовлення яблучних смартфонів Apple на AVIC.UA. Щороку магазин з Харкова – один з перших в Україні стартує продаж нових айфонів.



Exit mobile version