Site icon Новини Києва

Чому варто купити прожектор ip65

Освітлення

Освітлення

Як би вам не хотілося, а перевершити красу нічного Ніагарського водоспаду на власній ділянці не вдасться. Але, використовуючи підводні світлодіодні прожектори, легко створити ефектну невелику водойму, біля якої можна відпочивати з родиною, друзями у теплу пору року.

Прожектор ip68 можна занурити у басейн, фонтан, використати для створення водних гірок, каскадів, оформлення джакузі. Такі світильники дозволяють втілити в життя навіть найсміливіші ідеї.

Плюси прожекторів, призначених для роботи під водою

Серед переваг виробів виділяють такі:

Особливості вибору і монтажу

Пристрої різного кольору і яскравості здатні створити на поверхні води цікаві силуети. Таке підсвічування гарно виглядає по периметру фонтану, басейну, на сходах, трамплінах.

Перш ніж оформити замовлення в Ledstorm.ua, потрібно визначитися, з якою метою ви хочете купити підводні світильники для басейну, що вбудовуються. Можливо ви вирішили створити альпійську гірку, доповнену штучним озером або мініатюрним водоспадом. Тоді захищені від води світильники в нічний час зроблять її ще більш дивовижною.

Представлені у продажу світлодіодні прожектори мають такі параметри:

Якісна експлуатація конструкцій можлива на глибині від 3 до 5 метрів.

Монтується led прожектор для басейну:

Щоб правильно визначитися з потужністю та кількістю елементів, потрібно виходити із площі чаші басейну. Можна вибрати один потужний світильник або кілька слабших, що в результаті дають такий же показник. Встановлені у водоймі, вони будуть радувати безперервною роботою до 50 тис. годин.



Exit mobile version