Site icon Новини Києва

Бровари Броварського району Київської області

Бровари — місто обласного підпорядкування в Україні, яке, починаючи від 1970-х років місто має значну промислову базу. Відтоді у Броварах прогресує “будівельний бум”, завдяки якому, місто займає в країні третє місце за кількістю введеного в експлуатацію житла на одного жителя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 2000-х років у місті починається новий “будівельний бум”, кількість будівництв багатоповерхівок в місті починає щорічно рости. Місто кожного року збільшує своє населення, відкриваються численні заклади розваг, перші супермаркети. 2003 року в місті збудовано першу 18-поверхівку.

2004 року була збудована головна площа міста — Майдані Свободи, де під час Помаранчевої революції 2004 року, броварчани збирали одяг і їжу для відправлення на київський Майдан.

У 2006 році в Броварах збудований ТРЦ «Термінал», що став найбільшим торговельним центром не тільки в Україні, але і у Східній Європі. Відкриті в ньому льодова арена, картинг-траса, аквапар, кінотеатри зробили його найвідомішою спорудою в місті свого часу.

2007 року почалося будівництво нового мікрорайону міста, на півночі Броварів, поблизу в’їзду з боку Чернігова по трасі E95. У Броварах було офіційно відкрито нову поліклініку, що стала найбільшою у Київській області.

 

 



Exit mobile version