Site icon Новини Києва

Юридичні послуги з сімейних питань

Конфлікт між близькими людьми – це завжди складно, особливо у випадках, коли вирішувати його доводиться у суді. У вирішенні спорів, що стосуються галузі сімейного права, не обійтися без допомоги досвідченого і кваліфікованого юриста. Саме таку допомогу надає адвокатська фірма «Альва Прайвесі». На сайті компанії, у розділі сімейного права https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family можна дізнатися всі подробиці про її послуги.

Укладання шлюбного договору

У момент створення сім’ї молодому подружжю може здаватися, що їхні стосунки завжди будуть ідеальними та безхмарними. На жаль, гарантувати це не можна. Між подружжям можуть виникнути майнові та інші розбіжності. Щоб їх простіше було вирішити, під час укладання шлюбу рекомендується також укласти відповідний договір. Для його оформлення потрібні такі документи:

Фахівці юридичної компанії «Альва Прайвесі» допоможуть оформити шлюбний договір за доступною ціною, ця послуга доступна подружнім парам з будь-яким рівнем доходів.

Розірвання шлюбу

Розірвання шлюбу – процедура складна та психологічно важка. Найчастіше ситуація ускладнюється тим, що розлучаючись подружжя не знає своїх прав. Щоб відстояти їх, необхідна допомога досвідченого адвоката, який спеціалізується у сфері сімейного права. Фахівці компанії у Києві візьмуть на себе всі аспекти розгляду справи про розлучення:

За бажанням всі питання можна вирішити без особистої присутності клієнта в режимі онлайн. Детальніше про розлучення читайте тут https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod.

Стягнення аліментів

Найбільше при розлученні страждають діти. Вберегти дитину від психологічної травми закон не в змозі, але забезпечити її матеріальний достаток можливо шляхом стягнення аліментів. Фахівці фірми візьмуть на себе всі етапи:

  1. Рекомендації, що ґрунтуються на вирішенні подібних суперечок.
  2. Складання позовної заяви.
  3. Супровід у суді.

Аліменти виплачуються не лише на дітей. Батьки, які не мають можливості себе утримувати, мають право вимагати аліменти від повнолітніх дітей, а людина, яка втратила працездатність протягом року після розірвання шлюбу, має право вимагати аліменти від колишнього чоловіка.

Адвокатське об’єднання «Альва Прайвесі» надає ці та інші юридичні послуги, тут можна отримати консультацію та іншу правову допомогу у сфері сімейного законодавства.

Якщо ж Ви бажаєте дізнатися більше саме про аліменти та можливість їх стягнення, то перейдіть на відповідну сторінку офіційного сайту вказаного адвокатського об’єднання.



Exit mobile version