Site icon Новини Києва

Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото

Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві

В Індійському посольстві в Києві киян запрошують приєднатися до регулярних занять з йоги, а також познайомитися з багатовіковими традиціями Індії.

В Україні з року в рік все більше виявляють інтерес до йоги. З’являються нові школи та класи з йоги, де українці можуть відчути м’яку силу йоги, її позитивний вплив та користь.
Знаменною подією в Україні стало відкриття в січні 2018р. школи йоги в Індійському культурному центрі при  посольстві Індії в Україні. Заняття в цій школі проводить дипломований фахівець з індійської культури та йоги Кумар Ананд. Ці заняття суттєво відрізняються від традиційних занять, оскільки їх проводить носій індійської культури, який має глибокі знання та багаторічну практику з йоги. Кумар Ананд проводить регулярні майже щоденні заняття з йоги. Ті хто вже мав нагоду відвідати ці заняття відчули користь йоги та її оздоровчий вплив. Це не просто заняття з фізичних вправ. Під час занять триває спілкування тренера з відвідувачами. Кожну вправу він особисто демонструє та супроводжує компетентним коментарем, що зрештою сприятиме досягненню позитивного ефекту.
Особливою популярністю користуються заняття з пранаями – комплексом дихальних вправ. Особливість цих занять є те, що їх можуть виконувати практично всі люди не залежно від їх фізичного стану, оскільки ці заняття побудовані на методиці та правилах дихання. Однак ефект від цих занять є не меншим від фізичних, оскільки правильне дихання має цілющу оздоровчу силу.
Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото Йога для всієї родини у посольстві Індії в Києві. Фото
Ті хто відвідує заняття з йоги в Індійському культурному центрі також змогли відчути мир та гармонію всередині себе, вони стали більш впевненими у власних силах і бажають продовжувати опановувати нові знання та навички з йоги. Цілком природнім є те, що школа йоги в Індійському культурному центрі має назву – «Йога для миру та гармонії». Саме ці цінності пропагує Кумар Ананд та його команда. Саме миру та гармонії потребує наше суспільство.

 

Заняття з йоги проходять за розкладом 19.00 – пн, вт, ср, чт, сб.
Для відвідування занять необхідно мати з собою паспорт та форму для занять. Вхід вільний.
Килимки надаються Посольством Індії (вул. М.Берлинського, 20-б, м.Дорогожичі).

У посольстві також можна відвідати уроки з живопису, співу, танців, навчитися грати на таблі, вивчити мову хінді і санскрит, а також відвідати лекції з аюрведи.



Exit mobile version