Site icon Новини Києва

Поліція Києва затримала квартирного злодія

Викрадене із помешкання майно вилучили, а крадія доставили в управління поліції. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

До Деснянського управління поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його квартиру на проспекті Маяковського обікрали. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, яка задокументувала подію.

Правоохоронці відразу почали відпрацювання злочину. І поблизу ломбарду, неподалік місця події, помітили чоловіка, який ніс крадений телевізор, загорнутий у рушник, і мобільний телефон.

При спілкуванні з дільничним офіцером поліції незнайомець помітно нервував і відмовлявся від пояснень, тож його доставили до районного управління поліції. Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисник зізнався у скоєному і розповів, що проник до квартири, зламавши замок вхідних дверей. При цьому викрадені речі ніс у ломбард.

“Правопорушником виявився 34-річний киянин. Раніше він уже мав проблеми із законом. Зараз перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів”, – розповів начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Роман Трьомсин.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до шести років ув’язнення.



Exit mobile version