Site icon Новини Києва

Поліція викрила лабораторію з виготовлення наркотиків

Правоохоронцями було вилучено близько півкілограма амфетаміну, прекурсори та обладнання для їх виготовлення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, зловмисники обладнали лабораторію з виготовлення наркотиків у орендованій квартирі. Під час обшуку працівники поліції вилучили близько півкілограма готового наркотику, схожого на амфетамін, прекурсори для їх виготовлення, а також обладнання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

«Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – кияни 26-ти та 24-х років. Призначено необхідні експертизи, після проведення яких дії осіб буде відповідно кваліфіковано. Також вирішується питання щодо оголошення їм підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна», – додав Владислав Іщенко.

Відділ комунікації поліції Києва



Exit mobile version