Site icon Новини Києва

Швейцарська авіакомпанія Swiss відновила польоти до Києва

Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить до Lufthansa Group, 26 березня, після майже чотирирічної перерви, відновила польоти до Міжнародного аеропорту “Бориспіль” (Київ) з Цюріха.

Як повідомив генеральний директор Swiss в Україні Рене Койнзак під час прес-конференції у Києві в понеділок, партнерство з авіакомпанією Swiss надасть можливість українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю.

Компанія Swiss виконуватиме чотири рейси на тиждень на літаках А320, запропонувавши місця бізнес- і економ-класу.

“Ми хочемо, щоб і українці відвідали Швейцарію, і якомога більше швейцарців відвідали Україну. Швейцарія важливий інвестор для України, який створив тут 30 тис. робочих місць і є п’ятим за рахунком донором країни. Ми сподіваємося, що Україна розвиватиметься, і ви побачите нові швейцарські інвестиції”, – констатував присутній на прес-конференції посол Швейцарії в Україні Гійом Шойер.

У жовтні 2014 року авіакомпанія Swiss відмінила рейс Київ – Цюрих, зі слів представників компанії, рішення було прийняти під впливом економічних причин.

SWISS – найбільша авіакомпанія Швейцарії, яка виконує регулярні рейси в європейські країни, Північну і Південну Америку, Африку та Азію. Основним вузловим аеропортом авіакомпанії є аеропорт Цюриха.



Exit mobile version