Site icon Новини Києва

Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото

Кияни, які залишилися цими вихідними у столиці, мали унікальну можливість побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. У Національний музей народної архітектури та побуту України відбувся Перший фестиваль Гуцульської культури “ГРАЖДАFEST”.

Традиційні музика, пісні, танці, трембіти та виставка-ярмарок виробів народних майстрів: з дерева, вовни, вишивки і народні прикраси. Звичайно ж, була знаменита косівська кераміка! А ще жінок навчали, як правильно носити хустку.

А ще музейники і гості фестивалю висадили кілька смерек в Карпатському куточку музею.

“Як сумно, що все має не лише свій початок, а й свій кінець. Але ми не кажемо: Прощавайте! Ми говоримо: До нових зустрічей! ГРАЖДАFEST-2019!!! Ми вже чекаємо!”, – зазначила керівнику відділу “Карпати” Olena Gromova.

Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото Цими вихідними кияни побувати в Карпатах не виїжджаючи з міста. Фото

 

Фото Олексія ІВАНОВА

«Вечірній Київ»



Exit mobile version