Site icon Новини Києва

У Києві стався вибух газового балону, постраждали люди

Внаслідок недотримання правил експлуатації газових балонів у квартирі в Києві стався вибух У 22-ти поверховому будинку на вулиці Марини Цвєтаєвої, що у Деснянському районі столиці, стався вибух. Про це повідомили у ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва.

“Кожного дня, через довготривалі відключення світла, українці почали жити в нових умовах, що іноді призводять до небезпеки. У столиці нині почастішали випадки пожеж та вибухів у багатоквартирних будинках через несанкціоноване використання газових балонів для приготування їжі та обігріву”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 4 грудня о 20:46 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух у житловому будинку в Деснянському районі Києва. На місце події було направлено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 12 чоловік особового складу.

Рятувальниками було встановлено, що на 17-му поверсі в одній із квартир 22-ти поверхового житлового будинку стався вибух газового балону без подальшого горіння.

Внаслідок вибуху було зруйновано суміжну стіну кімнати, балкон, віконну раму з вікном спальної кімнати, облицювання ванної кімнати та меблі, частково зруйновано стіну сусідньої квартири. Від уламків пошкоджені припарковані біля будинку три легкові автомобілі. Окрім цього, пошкоджено кондиціонери на чотирьох поверхах.

Унаслідок вибуху 38-ми річний квартиронаймач отримав незначні опіки верхніх кінцівок, голови та шиї. Бригадою швидкої медичної допомоги чоловік був госпіталізований в опіковий центр. Причину та обставини вибуху встановлюватимуть правоохоронні органи.



Exit mobile version