Site icon Новини Києва

У центрі Києва молодь відсвяткує свій День

24 червня в Києві пройде безліч цікавих заходів, що гарантують змістовний і цікавий відпочинок усім, хто молодий душею й тілом: концерти, фестивалі, конкурси. 

Своє яскраве, веселе і безтурботне свято юне покоління держави за традицією відзначає із 1994 року в останню неділю червня. І хоча молодими у нас офіційно вважають громадян від 18 до 35 років (до речі, таких в Україні близько 11 мільйонів), організатори не втомлюються наголошувати, що свято не має вікових обмежень, адже молодість, як відомо, це передусім стан душі.

Київський молодіжний центр гостинно запрошує всіх на масштабний фестиваль YouthDay. Цього року захід відбудеться в парку імені Тараса Шевченка й розпочнеться 24 червня о 9-й ранку.

Минулого року до організації свята долучилась рекордна кількість громадських об’єднань, які зробили цей день неймовірно цікавим для молоді. Цьогоріч у Київському молодіжному центрі вирішили встановити новий рекорд та залучити до проведення заходу ще більшу кількість молодіжних та громадських організацій.

Організатори обіцяють забезпечити охочих тентом, столами, стільцями, електрифікацією в разі необхідності, а також місцем для будь-яких активностей: тренінгів, лекцій, квестів тощо.

– Для молоді надзвичайно важливо бути почутими. Саме тому ми вирішили, що краще за них цей день не організує ніхто. Досвід минулого року показав, що їм небайдуже, і вони готові стати креативною частиною проекту. Сподіваюсь, цьогоріч до нас доєднається ще більше молоді, – впевнена директор Київського молодіжного центру Анна Куценко. 

Наразі в програмі розлогий концерт, алея молодіжних та громадських організацій, виступи відомих поетів та лекторів, настільні, комп’ютерні та спортивні розваги, експозиції сучасних художників, майстер-класи та тренінги, смачний фуд-корт та багато іншого.

Різноманітні святкові заходи — концерти, акції, флешмоби цього дня пройдуть і в інших містах України. Найкращим представникам молодого покоління заплановано вручення спеціальних премій Кабінету Міністів України. А попереду ще одне молодіжне свято — Міжнародний день молоді, який відзначається 12 серпня.

Джерело: Вечірній Київ

 



Exit mobile version