Site icon Новини Києва

У Броварах скоїли розбійний напад на водія автомобіля

Група невідомих осіб у масках зухвало скоїла розбійний напад на водія автівки «Toyota», відкрито викрала у нього велику суму готівки. У цей час неподалік перебував оперативник, який самотужки намагався припинити злочин.

Подія розгортались наступним чином. У Броварах, біля одного з банківських відділень, водій автомобіля «Mercedes» скоїв зіткнення з припаркованим авто «Toyota».

Аби з’ясувати, що трапилось, водій «Toyota» вийшов з автівки. У цей момент з іншого авто до нього підбігла невідома особа у масці, здійснила прицільний постріл з невстановленої зброї та викрала з салону сумку з грошима. У результаті чого 46-річний чоловік отримав травматичне поранення ноги.

Зловмисник був не один, в автівці «Toyota» його чекали поплічники. Аби припинити правопорушення, працівник поліції миттєво відреагував і намагався зупинити нападника. Однак поліцейський отримав тілесні ушкодження, і злодіям вдалося втекти.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч.2 ст.187 (Розбій) та за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять низку необхідних оперативно-розшукових заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

Повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області



Exit mobile version