26 березня театр “Чорний квадрат” представить нову комедію білоцерківцям. У театрі ім.П.К.Саксаганського о 19:00 відбудеться вистава “Гола правда”.

Часто людям здається, що для того, щоб бути щасливим обов’язково треба мати красивий вигляд, бути багатим і відомим.

Герої вистави “Гола правда” яскраво і барвисто покажуть на власному прикладі, що це не так: щирість часто важливіша за красу, а душевна гармонія у парі набагато важливіша за багатство. А коли діти вже виросли, які цінності стануть найважливішими для них?

“Ми копаємо углиб чоловічої і жіночої психології. А проти того, що вони різні, сподіваюся, ніхто заперечуватиме. Ми влаштовуємо фонтан немислимих і несподіваних ідей та історій. Вистава сприймається глядачем на одному диханні.”, – зазначають представники театру.

У цій виставі “Чорний квадрат” робить те, що довгі десятиліття творив Голлівуд, – наполягає на перемозі добра над злом, любові над ненавистю, пристрасті над безпристрасністю, дарує відчуття зв’язку часів, вписує приватні долі у велику історію, захоплює пристрастями і втішає пронизливо-ніжним, мелодраматичним фіналом. Ви отримаєте емоційні “гойдалки” контрастні переживання, океан гумору та любові, усе те, заради чого людям потрібно справжнє мистецтво, а в цьому спектаклі це гарантовано.

Квитки на kvartal-concert.com таkarabas.com