Близько 1 тисячі правоохоронців охоронятимуть порядок  в місцях проведення масових заходів Одеської Гуморини-2018, в тому числі представники Патрульної поліції і Нацгвардії.

Про це очільник Управління превентивної діяльності ГУ НП в Одеській області Іван Іщенко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Для охорони публічного порядку та безпеки в місцях проведення масових заходів буде задіяно додатково близько 1 тисячі  правоохоронців, в тому числі Національної гвардії та Патрульної поліції. Також вдосконалювати вправність з охорони публічного порядку будуть 250 курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ. У місцях проведення масових заходів буде заборонено торгівлю спиртними і слабоалкогольними напоями”, – зазначив Іщенко.

Як повідомлялося, 1 квітня на Дерибасівській відбудеться традиційна карнавальна хода. Цього року під девізом “Одеса для всіх – усі для Одеси”. Концертна програма розпочнеться о 13-й годині на імпровізованій сцені на Ланжеронівській, де перед учасниками свята виступлять коміки з “95 кварталу”, учасники “Ліги сміху” та переможці міжнародного фестивалю “Комедіада”. Гостем Гуморини буде Юджін Чаплін – син зірки німого кіно Чарлі Чапліна, який привезе для демонстрації ретро-фільм 80-річної давності “Цирк”, в якому знімався його батько.

О 16 год. розпочнеться концерт на головній сцені, де виступлять групи “Авіатор”, “Гроші вперед”, “Mountine breeze”, український співак Микита Алексеєв. Комедійні номери представлять артисти студії “Квартал-95”, а хедлайнером буде Вєрка Сердючка.