Ср. Кві 24th, 2024

20 березня у Білій Церкві, в ресторані “Cabaret” відбулося свято краси та талантів – “Міні-принцеса Білої Церкви”. 20 яскравих красунь Білої Церкви підкорювали серця глядачів і членів журі своїми посмішками, харизмою й талантами.

Як повідомляє прес-служба конкурсу “Міні-принцеса”, під час заходу виступили зіркові гості-фіналісти телешоу “Голос. Діти”, артистки ПЦ “Paradox” – Ніно Басила, Катерина Манузіна, Вероніка Коваленко. Крім того, свої виступи подарували талановиті співаки Олександра Вигівська та Дарій Щербак.

Під час конкурсу, юні міні-принцеси дефілювали в образах від Ferlioni, Mili look та Infanta Karnaval. Дівчата вразили своїми виступами глядачів, котрі привітали їх оплесками.

Корони перших красунь отримали Тетяна Берегова, Софія Дубовик та Соломія Коломієць. Саме ці дівчата представлятимуть Білу Церкву на конкурсі “Міні-принцеса Україна”.

Крім того, під час конкурсу, були зібрані кошти на підтримку Яна Мельника, який влітку минулого року отримав вогневе поранення в голову і продовжує боротися за життя.



Related Post