Чт. Кві 25th, 2024

У Києві на конкурсі оберуть туристичний талісман міста

Вибір талісмана допоможе створити образ Києва як сучасного європейського міста з багатовіковою історією на міжнародному туристичному ринку.

У Києві розпочався конкурс на визначення кращого талісмана міста. Як зазначають у прес-службі КМДА, мета конкурсу – сформувати і підтримувати позитивний образ Києва. Вибір талісмана, вважають у мерії, допоможе створити образ Києва як сучасного європейського міста з багатовіковою історією на міжнародному туристичному ринку.

Перед учасниками конкурсу поставили завдання створити особливого персонажа, який буде представляти собою Київ. Це може бути тварина, казковий звір, будь-яка міфічна або реальна істота, зазначили організатори. При цьому в конкурсі можуть брати участь як компанії, так і “вільні художники” – і юридичні, і фізичні особи.

Конкурс проходитиме в три етапи. Під час першого, з 19 березня по 29 травня, буде вестися прийом конкурсних робіт. Потім протягом місяця, з 1 червня по 2 липня, з допомогою журі та онлайн-голосування буде визначено 10 найкращих робіт.

Третій етап конкурсу стартує 9 липня і триватиме до 16 липня. Протягом 7 днів із 10 відібраних робіт визначать одну найкращу, яка і стане офіційним туристичним талісманом Києва. Переможцю також дістанеться премія у розмірі 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у КМДА вирішили встановити 3D логотип міста на Хрещатику.



Related Post