Ср. Кві 24th, 2024

В Києві з’явиться ще одна фотозона для туристів

На залізничному вокзалі буде створено фотозону з встановленням 3-Д конструкції туристичного логотипу.

В Київраді підрахували кількість туристів, які відвідали столицю в минулому році, та оприлюднили цифри – в 2017 році Київ відвідало понад 1,6 мільйона іноземців та 850 тисяч внутрішніх туристів. В обох випадках названі цифри значно перевищують рівень попереднього, 2016, року, повідомляють в прес-службі Київради.

“Це приємно, що з кожним роком Київ набуває все більшої популярності на міжнародній арені. Відмічу, що зі зростанням туристичного потоку місто отримує все більше доходів до бюджету. Так, у 2017 році, туристичний збір склав 25 мільйонів гривень. Це дуже хороший показник, якщо врахувати, що у 2016 ця цифра становила 18,8 мільйонів гривень”, – заявив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

В 2018 році столична влада хоче встановити четвертий комунальний туристично-інформаційний центр поруч з Європейською площею.  На залізничному вокзалі буде створено фотозону з встановленням 3-Д конструкції туристичного логотипу. також планується подальше впровадження туристичних ID-карток Kyiv Pass.

Варто зазначити, що у 2018 році в Києві пройдуть фінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018. Очікувана кількість гостей, як іноземних, так і внутрішніх – 120 тисяч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в КМДА вирішили встановити 3D логотип міста на Хрещатику.



Related Post