Чт. Кві 25th, 2024

Ворота в арт: для киян відкривають світ мистецтва

Чер9,2017
Програма розрахована на 12 тижнів і триватиме з 19 вересня по 8 грудня 2017 року.

__

Інтернет-журнал Platfor.ma разом з PinchukArtCentre створили креативний спецпроект «Ворота в арт», де відкривають мистецький світ для киян. Тут художникам, фотографам, дизайнерам, архітекторам та іншим представникам арт-спільноти допоможуть знайти можливості для розвитку. Вечірка зібрала топ найцікавіших стажувань, резиденцій та конкурсів за кордоном для творчих особистостей. Давайте ж швидше їх розглянемо!

« Програма розрахована на 12 тижнів і триватиме з 19 вересня по 8 грудня 2017 року. У кожний департамент МоМА на практику щосезону потрапляє близько 25 людей, тож там буде з ким поспілкуватися. На час стажування організатори забезпечують усім стипендію в сумі $2800». 
Для кого: студенти, аспіранти, фахівці-початківці.

Що робити: праця у тісному контакті із співробітниками музею, відвідування кураторських бесід, щотижневі лекційні сесії.

Термін подачі заявки: до 11 червня.

«Номінанти отримають підтримку у створенні нових робіт для виставки в арт-центрі, а для переможців передбачені грошові винагороди. Володар головної премії може розраховувати на 250 тис. гривень і оплачуване стажування в майстернях світових художників, володарі двох спеціальних премій отримають по 60 тис. гривень кожен і можливість стажувань, а фінансовий вимір призу громадськості – 25 тис. Гривень». 
Для кого: для молодих українських художників.

Що робити: взяти участь у конкурсі у сфері сучасного мистецтва.

Термін подачі заявки: до 24 червня.

Усі конкурси детальніше можна переглянути тут. 

 



Related Post