Ср. Кві 24th, 2024

Зоопарк XII Місяців – запрошує відвідувачів до басейну на «водні процедури»

Зоопарк XII Місяців

Куди взяти дитину за розвагами та кудись, де їй буде цікаво? Скомбінувати відпочинок з розвагами та дивовижним світом тварин можна недалеко від Києва, у селі Демідів, Вишгородського району. 

Зоопарк XII Місяців – новий, сучасний, європейський, дивовижний “парк щасливих тварин”. Тут проживають рідкісні й екзотичні тварини. Знаєте, хто такий трубкозуб? Чули, як співають білорукі гібони? У зоопарку «XII Місяців» вас чекає зустріч з більше ніж 100 дивовижними тваринами.

Для дітей тут завжди знайдеться маса цікавих розваг:

  • безкоштовний батут,
  • катання на веломобілях,
  • прогулянка на поні,
  • фото-кімната,
  • міні-гольф,
  • контактний зоопарк,
  • дитячі майданчики
  • і звичайно ж, басейн

Мапа Зоопарку XII Місяців:

Мапа Зоопарку XII Місяців

Цього року територію для відпочинку біля басейну збільшили вдвічі. Цей безкоштовний бонус для всіх відвідувачів вже користується особливою популярністю в спекотні літні дні. Тут є басейн для дорослих (глибина 1,3-1,6 м) з системою джакузі і водним баром посередині, а також дитячий басейн (глибина 0,7-0,75 м) з кумедним водоспадом.

Роздягальні, вбиральні, душові – все облаштовано для максимально комфортного відпочинку, а також можна взяти в оренду лежак зі свіжим рушником і придбати одноразові тапочки.
А відпочивши біля басейну і дочекавшись, поки настане вечірня прохолода, можна прогулятися зоопарком. Прогулянка і знайомство з тваринами зоопарку займе близько 2 годин, адже на тварин можна не тільки дивитися, а й годувати їх спеціальним кормом, який ви можете придбати на території парку щасливих тварин.

Вас здивує турботливе ставлення до тварин, та увага дітлахам, дитячий майданчик, годування тварин прямо з рук – лише їжею зоопарку у спеціально відведені години, тут також можливо.

Графік роботи:

Квитки:

На своїй сторінці У Фейсбук Зоопарк XII Місяців щотижня анонсує розважальні та культурні програми на програми вихідні та святкові дні. Цього разу театр ляльок для найменших відвідувачів парку.

 



Related Post