Site icon Новини Києва

Сім’я з Бородянки, яка виховує 10 прийомних дітей взяла участь у святкуванні Дня Сім`ї, організованого БФ «Наступне покоління»

Активісти Бородянської районної партійної організації Аграрної партії України 19 травня взяла участь у святкуванні Дня Сім`ї, організованого та проведеного благодійним фондом «Наступне покоління» в одному із міських скверів Києва. Бородянський район був представлений сім’єю Фаїна. Це сім’я, яка виховує 10 прийомних дітей і брала участь у проекті «100 Щасливих дітей». За цим проектом в Україні буде побудовано 10 дитячих будинків сімейного типу, кожен з яких зможе стати домом для 10-ти прийомних дітей. Таким чином, 100 дітей-сиріт з України знайдуть свою сім’ю .

Стартував цей проект в Україні із села Небрат Бородянського району. У 2017-му році було відкрито новозбудований будинок, в якому поселилася родина Фаїна і знайшли свою сім’ю 10 прийомних діток.
Будівництво другого будинку, цього ж проекту завершується в селі Бузова, Києво-Святошинського району. Відкриття планується на осінь 2018 року.


Сьогодні відбувся марафонський спонсорський біг. І дорослі, і діти, які брали участь у ньому, отримали матеріальну винагороду від спонсорів свята.
Загалом сьогодні було зібрано 243 тис. гривень, які будуть використані для завершення будівництва в селі Бузова. Членів Аграрної партії і її прихильників, а також всіх не байдужих, запрошуємо взяти участь у проекті «100 Щасливих дітей».

Будь яка допомога, навіть у вигляді поради, буде з вдячністю прийнята Бородянською районною партійною організацією Аграрної партії України .
З повагою Ірина Яременко

Голова Бородянської районної партійної організації Аграрної партії України.



Exit mobile version