Site icon Новини Києва

У Рівненській області лікаря-офтальмолога зловили на хабарі

Прокуратурою Рівненської області у скоординованій співпраці з працівниками Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України та Головного управління Нацполіції в Рівненській області викрито лікаря-офтальмолога однієї з центральних районних лікарень, який вимагав і одержав неправомірну вигоду в розмірі 5,8 тис. грн.

У таку суму коштів лікар оцінив свої послуги за сприяння в оформленні документів про надання жителю району групи інвалідності.

10.05.2018 правоохоронцями викрито працівника закладу охорони здоров’я в його ж кабінеті під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 5 тис. грн.

На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Рівненської області



Exit mobile version