Site icon Новини Києва

В столиці готуються відремонтувати дві транспортні розв’язки

В “Київавтодорі” зазначають, що мінлива березнева погода підготовці до ремонтних робіт ніяким чином не заважає.

“Київавтодор” проводить підготовчі роботи перед капітальним ремонтом асфальтобетонного покриття на двох дорожніх розв’язках столиці. Зокрема, мова йде про перетин проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила в Святошинському районі столиці та перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела в Солом’янському районі.

“Дорожні роботи – процес складний та багатоетапний. І якщо остання фаза робіт – влаштування нового асфальтобетонного покриття потребує сухої і теплої погоди, то проведення численних підготовчих робіт можливо і за мінливої березневої погоди”, – повідомила в Facebook прес-служба КК “Київавтодор”.

Зазначається, що наразі за вказаними адресами проводиться фрезерування старого асфальтобетонного покриття та розбирання монолітного поясу та влаштування арматурного каркасу.

Фото: КК “Київавтодор”
Фото: КК “Київавтодор”

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в соцмережах поширили фото, на яких видно, як від конструкцій Повітрофлотського мосту в Києві відламуються шматки бетону. Пізніше в КК “Київавтодор” спростували інфрмацію про стихійне руйнування мосту, повідомивши, що співробітники підприємства виконували роботи по превентивному сколюванню бетону на елементах шляхопроводу.



Exit mobile version