“Партія “Наш Край” це проект-сателіт ОПЗЖ”, – таку заяву зробив блогер Ярослав Бондаренко на своєму офіційному сайті bondarenko.live:

В України за традицією партії діляться на проросійські та проукраїнськи. Типовим яскравим представником такої партії є ОПЗЖ кума Путіна Медведчука, Кремлівської агентури Бойка та Рабиновича, яка є прямим нащадком «Партії регіонів».

Після Майдану, намагаючись мімікрувати під щось нібито патріотичне колишні регіонали створили декілька політичних проектів, до яких без вагань можна віднести і партію “Наш край” яка планує закріпитись на місцевому рівні завдяки новому політичному бренду.

На своєму каналі youtube Ярослав Бондаренко опублікував розслідування: “Наш Крах” – колишні регіонали рвуться до влади І Партія “Наш Край”

Маючи колосальні фінансові вливання та значний медійний ресурс реванш цілком ймовірний.

Діють адепти «рускаго міра» цілком логічно. Там де не вдається пройти ОПЗЖ в лоб, в тих районах де їх імідж кремлівських посіпак максимально низький, запускаються проекти-сателіти такі як «Перемога Пальчевського» яка фінансується ОПЗЖшником Столаром, або «Наш край».

Чому «Наш край» проросійска партія?
А тому, що створена та очолювана ця політична партія такими яскравими представниками, як Антон Кіссе, Андрій Деркач та Євген Червоненко.

Тут варто згадати, що навіть після перших вбивств на Майдані, Кіссе вважав Януковича законним президентом і переконував, що на Майдані відбулося громадянське протистояння, а не протистояння громадян і силовиків.

Українофоб Євген Червоненко відомий тим, що закликав українців вивчати російську і пропонував “гарантировать Донбассу нейтральный статус”, як того хочуть окупанти.

Не менш одіозним україноненависником є й Андрій Деркач, який у вересні 2018 року був одним із підписантів листа до патріарха Варфоломія, в якому закликав відкласти надання томосу Українській православній церкві, а нещодавно потрапив під санкції Сполучених Штатів Америки, представники яких відверто назвали Деркача агентом РФ протягом більш ніж десяти років та людиною, яка підтримує тісний зв’язок із російською розвідкою.

Нагадаю випускник школи КДБ – Андрій Деркач разом із Вадимом Новинським  входить до числа так званих «православних олігархів» – групи великих бізнесменів, які спонсорують «Російську Православну Церкву в Україні», і суттєво впливають на внутрішнє життя цієї «конфесії», а також дбають про її інтереси в Україні. Точніше, стежать, щоб вона не надто відходила від генеральної лінії, визначеної у Москві. Про вагу Деркача у середовищі Російської православної церкви свідчить такий промовистий факт: у 2004 році він був єдиним політиком, який брав участь у чаюванні Володимира Путіна у митрополита Володимира, коли президент РФ відвідував Києво-Печерську лавру. У січні 2009 року Андрій Деркач був одним з небагатьох мирян – делегатів Помісного собору Російської православної церкви, яких допустили до участі у виборах патріарха РПЦ. Тоді, нагадаю, обрали патріарха Кіріла – ідеолога «руского міра».

Андрій Деркач вже 21 рік у Верховній Раді. За цей час він змінив п’ять партій і політичних об’єднань. Голосував за “диктаторські закони” Януковича. Президента Володимира Зеленського Деркач зустрів важливим подарунком – саме він подав позов до Окружного адмінсуду Києва із вимогою надати докази існування парламентської коаліції. Доказів не знайшлося – це дало підстави розпустити Верховну Раду і оголосити дострокові вибори.

Як відомо Деркач очолює «Наш край» на Сумщині та вважається так званим «хозяіном» Сумщини. Він дуже агресивно реагує на спроби зазіхнути на його «королівство».

На нього працює велика кількість місцевих політиків та депутатів.
Зараз вже відомо що Деркач «підмяв» під себе скандального мера Конотопа Артема Семенихіна який тепер виконує накази Деркача. Не заважаючи на свою націоналістичну риторику Семенихін коли балотувався в 2019 році в депутати ВР жодного разу не згадав та не критикував головного адепта “руского міра” Деркача.

Як повідомляють мої джерела, Деркач має безмежний вплив як у органах влади, так і в кримінальному середовищі.

Зрозуміло що всі депутати «Нашого краю» будуть контролюватись Деркачем.

Звертаюсь до Сумщини, та до інших регіонів України – задумайтесь чи потрібні вам у владі посіпаки Москви, аферисти та корупціонери які десятиріччями розкрадали місцеві бюджети і так нічого доброго ні для людей ні для для областей не зробили. Я впевнений, що ні. Женіть їх на х!