Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу Президента. Відповідний указ №28/2023 від 23 січня розміщено на сайті Глави держави.

“Звільнити Тимошенка Кирила Владленовича з посади заступника керівника Офісу Президента України згідно з поданою заявою”, – ідеться у документі.

Після повідомлень у ЗМІ Кирило Тимошенко підтвердив у своєму Telegram, що звільняється з посади заступника керівника Офісу Президента, показавши відповідну заяву від 23 січня.

Тимошенко указом Президента України 21 травня 2019 року був призначений заступником глави Адміністрації Президента Україна, згодом, після реформування АП в Офіс, – заступником керівника Офісу Президента України від 25 червня 2019 року.

До цього був продюсером низки продакшн-студій, працював у сфері теле- та кіновиробництві, PR та консалтингу, організації івентів. Працював як продюсер над створенням більше ніж 100 рекламних та соціальних роликів, понад 30 публіцистичних проектів, більше як 10 документальних та художніх фільмів.