Вт. Кві 23rd, 2024

У Києві пройшла пресконференція Разумкова: про що говорив – включення

Чер25,2021
У Києві пройшла пресконференція Разумкова: про що говорив – включення
Дмитро Разумков
Верховна Рада Укаїни

Голова ВРУ відповів на тези президента

Зміни до Конституції не підтримує. А проводити референдум – це задорого для держави. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков дав пресконференцію. Фактично коментував інтерв’ю президента, яке оприлюднили напередодні. Із чільником країни не погоджувався. І наполягав – регламент хоч іноді заважає, але це для нього святе в роботі парламенту. Чи пролунали важливі заяви від Дмитра Разумкова, знає журналістка “5 каналу” Марія Писаренко. Вона була на пресконференції.

 

 

Прес-конференція вже завершилася. У внутрішньому дворику Верховної Ради, фактично вона перетворися на взаємне кидання шпильками у бік деяких заяв Володимира Зеленського, які прозвучали у інтерв’ю, яке вийшло напередодні. Дмитро Разумков приурочив прес-коференцію до 25-річчя ухвалення Конституції. Більше його питали про нього самого, про те, що він ніби-то відділяється від команди Зеленського з якою прийшов до влади і багато ставили питання про те саме інтерв’ю.

 

 

“Зміни територіальної цілісності, питання, які виносять на референдум пов’язані із територіальною цілісністю неможливо…Я впевнений, що український народ точно не підтримає буде-які питання пов’язані з втратою Криму чи частиною українського Донбасу”, – зазначив Разумков.

 

 

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявляв, що якщо жоден із варіантів врегулювання ситуації на Донбасі не спрацює, то питання про повний розрив зв’язків із регіоном буде винесено на всеукраїнський референдум. Так, Зеленський неодноразово заявляв про існування так званого плану “Б” щодо повернення окупованих регіонів Донецької і Луганської області під юрисдикцію Києва. Що входить у запасний варіант – ніколи не розкривали.

 



Related Post