Site icon Новини Києва

Нічна стрілянина в Івано-Франківську

Поліція затримала 11 жителів Київської, Харківської та Луганської областей, які влаштували стрілянину у нічному клубі в Івано-Франківську.

В Івано-Франківську сталася стрілянина у нічному клубі, у результаті двоє людей отримали поранення. Про це повідомила патрульна поліція області у неділю, 1 квітня.

“Очевидці повідомили, що невідомі стріляли у людей на сходах і у самому приміщенні нічного клубу. У цей час поліцейські побачили, як кілька чоловіків сідають в автомобіль Nissan і стріляють, намагаючись втекти. Патрульні оперативно затримали чотирьох чоловіків поряд з автомобілем, а одного – у кущах через дорогу. Ще одного зловмисника упіймали на подвір’ї позаду нічного клубу. У результаті стрілянини двоє відвідувачів нічного клубу поранені в ноги, їх госпіталізували”, – розповіли у поліції.

Частина зловмисників утекла на автомобілях Volkswagen Caddy і Toyota Land Cruiser Prado. Через кілька хвилин ці транспортні засоби поліція заблокувала на вул.Незалежності. Правоохоронці затримали ще п’ятьох чоловіків.

В автомобілях поліцейські виявили автоматичну і травматичну зброю. Затримані – жителі Київської, Харківської та Луганської областей.

Чоловіків перевірили на стан сп’яніння та доставили до міського відділу поліції.

Нагадаємо, що напередодні у Києві на просп.Глушкова між двома водіями виник конфлікт через першочерговість проїзду – обидва у результаті застосували зброю.


Exit mobile version