Site icon Новини Києва

У Києві презентують Різдвяний відеокліп «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ»

Благодійний фонд Майдан Гідності Колядка для Янголів

22 грудня у Києві о 15:00, у концертному залі Міжнародного конгресс-центру “Український дім” (вул. Хрещатик 2,) відбудеться презентація Різдвяного відеокліпу «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ».
Киян та гостей міста очикує прем’єра відеокліпу «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ», різдвяний концерт за участю дітей, менших братів і сестер Героїв Небесної Сотні та дитячого хору спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. М. Лисенка.

Відеокліп було створено за сприяння Міністерства культури України та Благодійного фонду “Майдан Гідності”, які запрошують мешканців та гостей столиці безкоштовно відвідати презентацію Різдвяного відеокліпу:

У програмі:
– Презентація відео кліпу
– Інтерактивна програма – колядки, щедрівки
– Зустріч дітей, менших братів і сестер Героїв
Небесної Сотні з однолітками Києва

Вони стежать за зірками, що падають з неба… Вони вірять, що душі їхніх батьків десь там, вгорі. Що їхні рідні і найближчі, хто не повернувся з Майдану, завжди зі своїми дітками. Ось так, з неба, охороняють їх …

У Новий рік та Різдво людині властиво найбільш гостро відчувати самотність і печаль. Тож, не випадково діти та менші брати і сестри Героїв Небесної Сотні самі виявили ініціативу заспівати Колядку своїм Янголам-Охоронцям.

Так народився проект, направлений на патріотичне виховання дітей, а через дітей й суспільства в цілому. Дуже важливо постійно нагадувати, заради чого загинули Герої Небесної Сотні. Адже їхні і наші діти – це і є майбутнє заради якого варто принести в жертву своє життя. Чим живуть і чим займаються діти та менші брати і сестри Героїв Небесної Сотні через 4 роки після трагічних подій, наскільки вони адаптовані та можуть служити прикладом для однолітків, бути активними творчо і соціально?!

Кліп-колядка «Ангели з неба пісніспівають…» створювався у Будинку звукозапису Українського радіо та на Алеї Героїв Небесної Сотні творчою групою на чолі
з керівником проекту Сергієм Проскурнею: режисер зйомок та монтажу – ІринаНовосаденко, оператор-постановник – Олександр Чесноков, оператори – Дмитрій Климчук, Василь Чаплигін, Влад Костюков, візажист Марина Черевко, топ-стиліст Олександр Мельник, постпродакшн Денис Береза, Костянтин Пузанкін. До проекту залучений дитячий хор спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. М. Лисенка під керівництвом Юлії Пучко.
А перед тим в Івано-Франківську у Школі-ліцеї № 23 діти вивчали колядки і щедрівки, створювали ляльок-янголів з тканини та інших матеріалів, якими під час зйомок кліпу прикрашали ялинку біля народного меморіалу Героїв Небесної Сотні.

У всіх причетних до цього проекту є сподівання і велика надія, що залучення дітей до творчості, мистецтва, музики – прекрасного сприятиме адаптації напівсиріт до повноцінного життя. Саме такий приклад мистецької співтворчості вселяє віру у майбутнє країни, в якій вони живуть і яка ніколи не забуде героїчного вчинку їхніх рідних.

Вхід вільний!

АКРЕДИТАЦІЯ ОБОВ`ЯЗКОВА!
З питань акредитації, звертайтеся до PR-агенції «Дель Арте»:
Ольга Стельмашевська тел.: 067 238 81 85, ostelm7@gmail.com
Юрій Гулевич: тел.: 067 448 05 35, ygulevich@gmail.com

Ігор Гурик, Юлія Цепун Благодійний фонд “Майдан Гідності”

Музей Майдан Гідності
Зйомки відеокліпу «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ»
Зйомки відеокліпу «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ» Родини Героїв Небесної Сотні
Зйомки відеокліпу «КОЛЯДКА ДЛЯ ЯНГОЛІВ» . На фото діти родин Героїв Небесної Сотні

 



Exit mobile version