Українська асоціація футболу припинила співпрацю з головним тренером національної команди України Олександром Петраковим, інформує сайт УАФ.

“УАФ щиро вдячна Олександру Петракову та його тренерському штабу за високий професіоналізм та незабутні перемоги на посаді головного тренера національної команди. Водночас унікальні досягнення Олександра Васильовича разом з юнацькими збірними України зі світовим чемпіонством команди U-20 назавжди золотими літерами вписані в історію українського футболу”, – йдеться в повідомленні.

УАФ побажали тренеру успіхів у подальшій кар’єрі та нових перемог. Своєю чергою Петраков подякував асоціації за надану можливість очолити й працювати з національною командою, а також гравцям національної команди та тренерсько-адміністративному штабу.

“Ми прагнули досягти найбільшого й подарувати Україні радість перемог у найважчий період новітньої історії держави. Також щиро вдячний усьому колективу Української асоціації футболу за багаторічну співпрацю та президенту УАФ Андрію Павелку за довіру. Дякуємо нашим найкращим у світі уболівальникам за те, що палко й щиро підтримували й вірили в нас! Я залишаюся найпалкішим уболівальником збірної України”, – заявив він.

Повідомляється, що під керівництвом Петракова збірна України провела 15 матчів: шість перемог, сім нічиїх, дві поразки, різниця забитих і пропущених м’ячів 23—13.