“Українська федерація вейкбордингу не допустить до змагань UWF спортсменів з парків колаборантів”, – така заява з’явилася на офіційній сторінці “facebook” федерації вейкбордингу України UWF.

Скандал розпочався, коли спортсмени дізналися, що Книш Максим Богданович, генеральний директор компанії “Вейк Спорт” ввіз в Україну спортивне обладнання, яке закупив у країни агресора Росії.

Як стало відомо KievTime, російське обладнання вже встановлено в Оболонському районі міста Київ на затоці “Верблюд”, вул. Богатирська, 26-а.

Офіційна заява Української федерації вейкбордингу:

Федерація UWF отримала офіційне підтвердження використання компанією “Вейк Спорт” в особі Максима Книша, обладнання російського агресора.

Патріоти гинуть за Україну, весь світ оголошує санкції, а колаборанти в тилу економічно підтримують російського агресора.
З першого дня війни Українська федерація вейкбордингу UWF не допускає участі в змаганнях за росію.
Підтверджено проведення змагань на вейкпарку цього виробника в Растові на Дону кузні російських терористів і окупантів.
UWF має статус національної з виду спорту вейкбордингу та вважає це зрадою наших захисників, і оголошує жорстку позицію – використання російської продукції на територии України не припустимо, спортсмени з парків колаборантів до змагань UWF допускатися не будуть.

Не купуй у окупанта, не підтримуй колаборанта.

СЛАВА УКРАЇНІ! 

Також, редакція KievTime  отримала фотокопії договору поставки обладнання №88 від 16.09.2019р. між ТОВ “ВЕЙК СПОРТ” в особі генерального директора Книш Максима Богдановича (ЗАМОВНИК) та “ООО “ВЕЙКБОРДИНГ” в особі генерального директора Пєрова Ігоря Вадимовича, м. Москва , вул. П’ятницьке шосе 16, к.15.

Книш Максим Богданович Вейк Спорт

Книш Максим Богданович Вейк Спорт 1

Книш Максим Богданович Вейк Спорт 2