Site icon Новини Києва

Володимир та Віталій Кличко відкрили у Києві унікальну спортивну арену

Володимир Кличко, Віталій Кличко спортивна арена

Володимир Кличко, Віталій Кличко спортивна арена

Легендарні українські боксери, екс-чемпіони світу Віталій і Володимир Клички відкрили легкоатлетичний манеж у Київській міській школі вищої спортивної майстерності на Березняках.

Раніше манеж не відповідав сучасним спортивним вимогам, тому він був на реконструкції. Тепер же на території арени з’явився сучасний майданчик з трибуною на 300 місць, тренажерні зали з біговими доріжками, зали для занять боксом, настільним тенісом і вільною боротьбою. Також у спорткомплексі побудували нові роздягальні та душові.

Володимир Кличко, Віталій Кличко спортивна арена
Володимир та Віталій Кличко у легкоатлетичному манежі у Київській міській школі вищої спортивної майстерності

Мер Києва Віталій Кличко розповів, у чому унікальність і важливість цієї арени:

«Сьогодні ми відкриваємо оновлений легкоатлетичний манеж. Знаковий спортивний об’єкт для столиці. Але, думаю, і для країни в цілому, адже подібних спортивних об’єктів в Україні немає. Манежу 40 років і він вже не відповідав сучасним вимогам. Тому до старого приміщення, в якому зробили термомодернізацію і повністю замінили інженерне обладнання, прибудували дві одноповерхові та одну двоповерхову будівлю».

Брати Клички були присутні на відкритті манежу, де поспілкувалися з юними спортсменами, а Володимир навіть зіграв кілька партій у настільний теніс.

mixsport.pro



Exit mobile version