Site icon Новини Києва

Призовників-уклоністів у Києві розшукуватимуть дільничні інспектори

В Дніпровському районі Києва призовників, які ігнорують повістки та не з’являються до військкомату, будуть розшукувати за допомогою дільничних інспекторів.

На такі рішучі дії у Дніпровській райдержадміністрації наважились під час координаційної наради по проведенню чергового призову громадян на строкову військову службу. Як повідомив заступник голови райдержадміністрації Віктор Сушинець, відповідні доручення вже дані представникам поліції, муніципальної охорони та представникам військкомату.

Нагадаємо, осінній призов на строкову військову службу в Україні розпочався 5 жовтня – кампанія, під час якої до лав ЗСУ планують призвати майже 10,5 тисяч осіб у віці від 20 до 27 років, триватиме до 28 листопада. Лише в Києві до ЗСУ планують призвати 400 осіб.

Призовники, які мають вищу освіту, служитимуть рік, особи без вищої освіти – півтора роки. При цьому військовослужбовців строкової служби не відправлятимуть у зону АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 осіб з числа тих, хто був затриманий під час рейду в столичному нічному клубі “Jugendhub”, відправлять на службу до армії.



Exit mobile version