Site icon Новини Києва

Начальник управління туризму розповів про недорогі кафе у Києві

Начальник управління туризму розповів про недорогі кафе у Києві

8 місць у Києві, де можна перекусити всього за 1 євро, презентував начальник управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко в своєму новому влозі (відеоблозі) на каналі Visіt Kyiv в Youtube. За його словами, влог буде присвячений кращим туристичним місцям столиці. Про це пише zruchno.travel.

“Це мій особистий проект, який створюється без бюджетних вкладень, а виключно з ініціативи людей, яким, також як і мені, не байдужий сам Київ, його процвітання і розвиток туризму в місті. Зібралася команда, ми самі вигадуємо, знімаємо і монтуємо наші ролики. Я вже давно хотів зробити щось подібне, тим паче, що зараз влоги дуже популярні”, – розповів Антон Тараненко.

У першому відеоролику під назвою Tasty food in Kyiv for 1 euro Антон Тараненко розповідає про недорогі кафе, точки громадського харчування та фірмові страви Києва. Серед них: сосиски в тісті в “Київській перепічці”, сало на Бессарабському ринку, фалафель в хумус-барі “Вікно”, вишнівка в “П’яній вишні”, морозиво “Каштан”, котлета по-київськи в гастробарі “Rebra & Kotlety”, булочки в кафе “Ярослав”, устриці в “Білому наливі”.

The most delicious food in Kyiv for 1 EUR. #VISITKYIV

У наступних відео Тараненко обіцяє розповісти про те, де в Києві краще зупинитися, які заклади пропонують найсмачнішу українську кухню, звідки можна побачити кращі панорами міста, а також про Київ екстремальний, Київ романтичний, Київ гастрономічний, Київ за 24 години та ін.

Вечірній Київ



Exit mobile version