Site icon Новини Києва

Нова невістка екс-президента Ющенко

Екс-президент Віктор Ющенко зізнався, що у нього вже півроку як є нова невістка. Старший син політика, Андрій Ющенко, одружився вдруге зі своєю подругою Оленою Безуглою.

Свекор називає її “Козачкою”, бо вона із Запоріжжя. А сама Олена свого чоловіка кличе “Кавунчиком”.

Про це Ющенко, якого, разом із дружиною Катериною, донькою та онукою журналісти зустріли на концерті Вахтанга Кікабідзе, розказав “ТСН”.

З Ющенком-молодшим Олена познайомилася 14 років тому, ще до його першого шлюбу з Лізою Єфросиніною, який тривав усього три роки. Після розлучення Андрій майже не з’являвся на публіці, відпустив бороду і батько за нього неабияк хвилювався. Тепер старший Ющенко зізнається, що нова дружина на сина гарно впливає, і він дуже змінився.

“В Андрюші все добре, хвалити Бога, у нього сім’я. Уже в мене серце спокійне. Хороша дружина. Невістка наша, наша красуня, мила, розумна, працелюбна, як мураха. Ось вимагаю, щоби він поголив бороду, і ніяк не виходить у мене. Щойно його зустріну – кажу: синку, прибери це, прибери. А невістка хоче, невістка хоче. Оленка – козачка з Запоріжжя”, – розказав Віктор Андрійович, показавши весільні фото сина.

Ющенко-старший у захваті від нової невістки.

“У них давня історія була, а потім перерва. А потім знову знайшли одне одного”, – заінтригував екс-президент, на що колишня перша леді додала – “Навіки”.

Як дізналося видання, Олені 34, тобто вона на два роки старша від Андрія. Новоспечена Ющенко займається ресторанним бізнесом і благодійництвом, а три роки назад подалася було у політику і балотувалася у депутати міськради.

Мімімі: це фото Олена в Instagram підписала “Мій солодкий Кавунчик”. Судячи з фотоблогу Олени, вона любить свята, песиків і діточок. Ну і “Кавунчика”, звісно. Якщо вірити Віктору Андрійовичу, то його нова невістка не лише красуня, а й розумниця.



Exit mobile version