Site icon Новини Києва

Лікарні Луганщини отримали гуманітарну допомогу від Національної агенції ZDOROVI

Мешканці українського Донбасу вже десятий рік витримують жорстокі виклики військової агресії росіян.

Люди, що були змушені рятувати життя, тікаючи з окупованих територій, фактично десять років не мають можливості повернутись у власні домівки, повідомляє Lenta.UA.

«Медична система регіону постійно знаходиться під нищівним впливом війни, тому наша команда прикладає чималі зусилля, щоб допомогти лікарям у забезпеченні потреб пацієнтів. Ми співпрацюємо з військовою адміністрацією для організації безпечної доставки медичних вантажів та оперативно реагуємо на запити від лікарень Луганщини», – розповіла засновниця Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI Наталія Тулінова.

Команда Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI передали медичний вантаж на Луганщину. Лікарні Станично-Луганської селищної територіальної громади отримали ліки та вироби медичного призначення для медичних закладів, які приймають вимушених переселенців з окупованих територій. Доставка гуманітарної допомоги в Луганську область є однією з найскладніших задач для логістичного центру ZDOROVI, однак команда агенції регулярно забезпечує запити лікарень регіону необхідною допомогою.

Нагадаємо, що з початку широкомасштабного вторгнення російський військ в Україну команда Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI виконала 1835 запитів на допомогу від 945 медичних закладів з різних областей Україні, в тому числі прифронтових і деокупованих територій та зони бойових дій. Загальний обʼєм переданих медичних вантажів на цей момент склав 1007 тон.

Масштабна гуманітарна робота ZDOROVI відбувається завдяки співпраці з міжнародними партнерами, серед яких – MedShare, Embrace, RAZOM for UKRAINE, NOVA Ukraine, Americares, USAID, PHILIPS та інші благодійні фонди та організації.



Exit mobile version