Сб. Кві 27th, 2024

У Києві відбудеться концерт до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка “Ше.Пісня: 210 хвилин із Шевченком”.

Бер6,2024

День народження Шевченка разом із Ше.Fest та Київським академічним театром ляльок.

Дата: 9 березня 2024 року о 18:00

Локація: Київський академічний театр ляльок (вул. Грушевського, 1А).

В концерті візьмуть участь артисти, поети, читці та лідери думок.. Зокрема: народна артистка України Олена Кулик та ансамбль “Дніпро”, львівський гурт “SVOYA MUSIC”, заслужені артисти України Руслана Лоцман, Дмитро Лінартович та Любов Доброноженко, композитор та військовослужбовець Живосил Лютий, бандурист Ярослав Джусь, письменниця Лариса Ніцой, актриса Єлизавета Бойко, лідер гурту “Тінь Сонця” та військовослужбовець Сергій Василюк, поет та воїн ЗСУ Сергій Пантюк, к.ф.н. Ірина Савченко. Ведучий та режисер події: Олександр Висоцький.

“Нам дуже важливі зараз живі зустрічі, моменти, які можуть об’єднувати. Символічно, що фестиваль Ше.Fest виник 10 років тому з попелу Революції гідності, тоді на Майдані. Нині ми зустрінемось неподалік на Київській горі, через 10 років, щоб поговорити про Шевченка із майбутнього. Бо в тому майбутньому Україна точно переможе”, – коментує Юлія Капшученко-Шумейко, засновниця фестивалю Тараса Шевченка “Ше.Fest”

Директор-художній керівник КАТЛ, Ігор Гулий додав: “Ми раді долучитися до фестивалю, до такої прекрасної події, як день народження Тараса Григоровича Шевченка. Так само, як і він, наш театр зараз проходить цікаву трансформацію сприйняття глядачами – коли те, що раніше здавалося нудним, нафталіновим і академічним раптом розкривається як сучасне, актуальне та сповнене творчої енергії”.

9 березня на одній сцені зустрінуться люди, які в різні роки отримували відзнаки конкурсу “Ше.Пісня”, а також друзі фестивалю Тараса Шевченка “Ше.Fest”. Організатори обіцяють багато підтримуючих дух пісень авторства Тараса Шевченка та контенту, який точно буде надихати на боротьбу та українську майбутню велику перемогу.

Довідково: Фестиваль Тараса Шевченка “Ше.Fest” з 2016-го року проводить власний конкурс пісень на слова з “Кобзаря”. У різні роки перемогу здобували музиканти барди, дуети, гурти і вокалісти серед яких Go_A, Vlasna, САД, TaRuta, Містерія, Шпилясті кобзарі, з.а. Руслана Лоцман, Дмитро Оленич та інші. Гала-концерт відбувався на день народження Тараса Шевченка на різних локаціях у Києві та Броварях.

Організатори: ГО “Фестиваль Тараса Шевченка “Ше.Фест”” та Київський академічний театр ляльок: Замок на горі.

Генеральний партнер: благодійний фонд “МХП – Громаді”.

ВХІД ВІЛЬНИЙ! Але реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена! 

Для контакту: 0932464614 Юлія



Related Post