Нд. Тра 5th, 2024

Диктатор путін наказав Шойгу зупинити український контрнаступ до початку жовтня

Путін і ШойгуПутін і Шойгу

Президент росії путін наказав міністру оборони рф Шойгу зупинити український контрнаступ. Строк – до початку наступного місяця.

Путін наказав покращити ситуацію на фронті та повернути військам рф ініціативу щодо наступу.

Про це повідомив двадцять п’ятого вересня, у понеділок, американський Інститут дослідження війни (ISW), посилаючись на інсайдерське джерело у Кремлі.

Експерти зазначили, що у випадку правдивості цієї заяви, це може означати, що військове командування росії, можливо, віддасть наказ активно контратакувати. Мета – довести український контрнаступ до виснаження навіть дуже високою ціною для армії окупантів.

В ISW заявили про інші, раніші, випадки, коли міноборони рф, побоюючись втрати прихильності путіна, активізувало свої зусилля із чистки командирів, які висловлювали чесні, але негативні думки, і прагнуло недосяжної воєнної мети коштом російських сил.

Наприклад, у лютому цього року міністерство оборони країни-агресора розпочало безуспішний і дорогий наступ на Вугледар, щоб підірвати внутрішньоросійський інформаційний ефект від просування ПВК “Вагнер” у Бахмуті і зберегти прихильність путіна.

ISW

Інститут вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW) – це американська незалежна дослідницька організація, яка спеціалізується на аналізі військових конфліктів, геополітичних питань і безпекових питань у світі. ISW був заснований у 2007 році і має свою штаб-квартиру у Вашингтоні, округ Колумбія, США.

Основні завдання та функції ISW включають:

  1. Дослідження конфліктів. ISW аналізує військові конфлікти, кризи та інші світові події для надання об’єктивного та комплексного огляду ситуації.
  2. Аналіз геополітики. Організація вивчає геополітичні та стратегічні аспекти міжнародних відносин, розглядаючи вплив різних факторів на світову політику та безпеку.
  3. Інформаційна діяльність. ISW надає різні аналітичні матеріали, звіти, статті і брифінги для урядових структур, дослідників, громадськості та ЗМІ.
  4. Допомога у прийнятті рішень. Організація надає консультації та аналіз для урядових структур і приймальників рішень, допомагаючи їм розуміти складні ситуації в світовій політиці та безпеці.

ISW славиться своєю експертністю у справах глобальної безпеки, особливо в регіонах, які становлять загрозу стабільності та міжнародній безпеці.



Related Post