Нд. Кві 28th, 2024

Rheinmetall наступного року поставить в Україну 25 “леопардів”

RheinmetallRheinmetall

Німецький концерн Rheinmetall уклав контракт з урядом України про постачання двадцяти п’яти танків Leopard 1 та допоміжної техніки у наступному році.


Про це повідомила пресслужба концерну.

Передадуть 25 бойових танків Leopard 1A5, а також 5 броньованих евакуаційних машин Bergepanzer 2 і двох танків для підготовки водіїв.

Це замовлення фінансує уряд Німеччини. У Берліні забезпечать навчання, логістику, запасні частини, технічне обслуговування та інші допоміжні послуги для України.

Постачання заплановано на 2024 рік.

Rheinmetal

Rheinmetall AG є німецькою компанією, що спеціалізується в області оборонних та автомобільних технологій.

  1. Історія: Компанія була заснована в 1889 році у Дюссельдорфі, Німеччина, як Rheinische Metallwaaren- und Maschinenfabrik Aktiengesellschaft. На протязі багатьох років вона розвивалася та розширювалася в різних секторах.
  2. Ділові галузі:
    • Оборона і безпека: Rheinmetall виробляє військову техніку, системи безпеки та захисту, озброєння, амуніцію та інші продукти для оборони.
    • Автомобільна техніка: Компанія також спеціалізується в області автомобільних компонентів, виробляючи системи для двигунів, ходової частини, термоменеджменту тощо.
  3. Оборонна промисловість: Rheinmetall виробляє різноманітні військові продукти, включаючи танки, бойові машини піхоти, артилерійські системи, системи ППО, летальні та не летальні засоби.
  4. Високотехнологічна виробнича база: Компанія є лідером у використанні високих технологій у виробництві своїх продуктів та систем.
  5. Міжнародна присутність: Rheinmetall має офіси та виробничі підрозділи у багатьох країнах світу, обслуговуючи клієнтів як у цивільних, так і військових секторах.
  6. Інновації: Компанія активно працює над розвитком новітніх технологій та інновацій в галузі оборонних та автомобільних технологій.

Rheinmetall відома своєю роллю в галузі військового виробництва та є ключовим постачальником продуктів і послуг для силових структур та автомобільної промисловості.



Related Post