Чт. Кві 25th, 2024
Електро-рок-опера "Орфей та Еврідіка назавжди"

Український музичний проект, який відкриє світу ще одну грань українського Національного сучасного музичного мистецтва, і нагадає, що саме любов допомагає пройти всі випробування життя.Постановка має свою незвичайну забарвлення музичного звуку і новаторську подачу класичного твору.

9 жовтня, градніозне шоу “Орфей та Еврідіка назавжди” повернеться до Києва.

Орфей та Еврідіка назавжди Orpheus and Eurydice forever


У цьому проекті глядачі зможуть стикнутися з красивою історією кохання, яка пов’язана з вічною боротьбою світлих і темних сил з непередбаченим завершенням в фіналі.Всю багатогранність інноваційної опери глядач відчує завдяки участі в проекті понад 100 осіб. Це солісти з незвичайними голосами: дискант, тенор-альтіно, бас-профундо, меццо-сопрано і ін. В супроводі симфонічного оркестру, академічного хору і DJ.Автором цього унікального музичного проекту є український композитор Михайло Брунський, який дарує новий погляд на оперу.

Орфей та Еврідіка назавжди Orpheus and Eurydice forever
Орфей та Еврідіка назавжди Orpheus and Eurydice forever

Проект рок-опера – це Національний музичний продукт, симбіоз музичних стилів, таких як класика, рок і електро.Після прем’єри в 19 травня в Києві, РОК-ОПЕРА «Орфей і Еврідіка назавжди» продовжить своє світове турне країнами Європи і не тільки, представляючи Україну і абсолютно нове творіння в світовому музичному мистецтві! Продюсер музичного проекту: Олена Брунська.Солісти: Орфей-Михайло Брунський, Еврідіка-Соломія Тарасенко, Князь Тьми- Олександр Харламов, Ангел-Марина

Орфей та Еврідіка назавжди Orpheus and Eurydice forever

 



Related Post