Пт. Кві 26th, 2024

Місто можливостей, що створює молодь

Місто можливостей, що створює молодь

22-24 червня 2017р., урочище Десенка-Чорторий, берег річки, навпроти ТРЦ Sky Mall знову шаленітиме від завзятих студентів, що всі сили докладатимуть для пошуку відповідей у оргдіяльнісній грі на тему: “Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Києва”. На кожного учасника чекає драйв та енергія нон-стоп у рамках мульти-фестивальної частини! Ну, що, хайпанемо трошечки?

Про всі цікавинки, сюрпризи та приколи Київської міської Студреспубліки-2017, а також, як туди потрапити – далі.

Отже, окрім ОДГ на вас чекають зустрічі, майстер-класи, факультативи з видатними киянами, суперовими експертами, ще – творчі вечори, багато спорту, музики й… усе, чого забажає студентський допитливий розум. Найочікуванішою подією програми стануть вибори Студентського мера та магістрату столиці.

Молодь із усієї України, та й ба, різних куточків світу, приїздить до Києва, аби здобувати освіту, освоювати нові горизонти, зростати професійно й особистісно, розвиватися творчо, а у подальшому створювати сім’ї та розбудовувати столицю. Де зробити це все та ще й у стислі терміни? Правильно! Під час проведення столичного регіонального етапу Міжнародної програми “Студентська республіка”!

Тож:
– хочеш, щоб життя змінилося на 180° – бери друзів і реєструйся!
– хочеш стати професіоналом своє справи – тобі, безперечно, сюди!
– щось хочеш, але не можеш зрозуміти, що – тобі все одно сюди!

На учасників чекає: Конкурс краси “Перша Леді”, “Квест-фестиваль”, “Студентська Мафія”, Фестиваль аматорського відео, Фотоконкурс, “Нічна туса”, “Денна туса”, спортивно-журналістський проект “Республікада”, “Дебати”, Інтелектуальні ігри, Music Live Awards.
Зустрічайте цьогоріч Перший фестиваль студентських інновацій Student innovation, а також, виставку здобутків і творчості студентів Аrt life.

Студентський мер і магістрат столиці, переможці всіх суб-фестів будуть нагороджені на сцені цінними подарунками від партнерів. А феєричний шоу-концерт стане завершенням мульти-фестивалю!

Хочеш взяти участь? Просто зареєструйся: http://online.studrespublika.com та слідкуй за інформацією на сайті.

Запрошуємо Вас відвідати Мульти-фестиваль.
Контактна особа: Марина Слободянюк, тел.: 096 928 1564

З повагою
прес-служба
Київської Студреспубліки



Related Post