Нд. Кві 28th, 2024

ФК “Шахтар” у вівторок програв “Порту”

Вер20,2023 #ФК Шахтар
ШахтарШахтар

Дев’ятнадцятого вересня (у вівторок) донецький ФК “Шахтар” грав із португальським “Порту” у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів та зазнав поразки.

Було забито 4 гола вже у перші 30 хвилин матчу. Спочатку Галено вивів гостей уперед, зігравши на добиванні після сейву воротаря Різника. Потім Келсі на 13-й хвилині ударом головою після подачі від Коноплі зрівняв рахунок.

Через дві хвилини Галено перехопив невдалий пас від Сікана та оформив дубль, а на 29-й хвилині Таремі ударом у дотик переправив м’яч у сітку воріт після прострілу від Галено – 1:3.

У другому таймі ван Леувен проводив заміни та намагався змінити малюнок гри, але загострювати ситуацію біля воріт португальців вдавалося рідко. Кілька разів ворота “гірників” рятував Різник. До кінця матчу рахунок не змінився.

Наступний матч у групі H “Шахтар” проведе четвертого жовтня на виїзді проти бельгійського “Антверпена”. У квартеті з донеччанами також виступає “Барселона”.

ФК “Шахтар”

Футбольний клуб “Шахтар” – це український професійний футбольний клуб, один із найвідоміших та найуспішніших футбольних клубів в Україні та СНД.

Основна інформація про ФК “Шахтар”:

  1. Заснування. Клуб був заснований у 1936 році та має багато років історії в українському футболі.
  2. Кольори. Традиційні кольори ФК “Шахтар” – помаранчевий і чорний.
  3. Стадіон. Головний стадіон – це “ОСК Металіст” (Основний Спортивний Комплекс “Металіст”) в Харкові.
  4. Успіхи. Клуб є багаторазовим чемпіоном України і володарем Кубка України. Клуб також досягав успіхів на міжнародній арені, вигравши кілька разів Лігу Європи та долаючи важких суперників у Лізі чемпіонів УЄФА.
  5. Тренер. Головним тренером команди може бути різна особа в різні періоди, в залежності від тренерських змін.
  6. Заповнення. Клуб володіє значною кількістю вболівальників і має велику популярність як в Україні, так і серед шанувальників футболу у всьому світі.

ФК “Шахтар” є символом українського футболу і має багато прихильників. Команда відома своєю грою, високими спортивними досягненнями та участю в міжнародних клубних турнірах.



Related Post