Нд. Кві 28th, 2024

Євро-2024: Швейцарія не втримала перемогу над Ізраїлем

Євро-2024Євро-2024

Збірна Швейцарії на останніх хвилинах прогавила перемогу над командою Ізраїлю. Поки що вона не змогла гарантувати собі пряму путівку на Євро-2024.

У першому таймі швейцарці мали помітну перевагу над суперником, яка втілилася на 36-й хвилині у гол після точного удару головою Рубена Варгаса.

За кілька хвилин Варгас міг оформляти дубль, але ізраїльтян врятувала поперечина. В Ізраїлю ж у першому таймі можна відзначити хіба що далекий удар у спробі перекинути Зоммера, але не найвищий голкіпер міланського «Інтера» впорався. У другому ж таймі швейцарці віддали ініціативу і Ізраїль мав кілька моментів, щоб зрівняти рахунок.

Найкращий шанс мав Абу Хан, який пробивав головою з забійної позиції, але цього разу поперечина воріт врятувала збірну Швейцарії. Також Ентоні Тейлор міг поставити пенальті за гру рукою, але після перегляду VAR переконався, що рука швейцарського захисника була в природному положенні, потрапляючи в неї м’ячем.

Тим не менш, Ізраїлю все ж таки вдалося врятувати нічию в самому кінці поєдинку. Комбінація після розіграшу кутового завершилася передачею на Вайсмана, котрий потужним ударом у ближню дев’ятку не залишив шансів Зоммеру. Цікаво, що у момент передачі у Вайсмана був явний офсайд, але оскільки до цього був рикошет від швейцарського захисника, Тейлор гол зарахував.

Ізраїль – Швейцарія – 1:1
Голи: Вайсман, 88 – Варгас, 36.



Related Post