Пт. Кві 26th, 2024

Ігор Клименко очолить МВС замість загиблого Дениса Монастриського

Ігоря Клименка призначено заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. На нього покладено виконання обов’язків міністра внутрішніх справ. Про це повдіомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ”, – написав прем’єр.

За словами Шмигаля, після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства.

“Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами”, – резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах поруч з дитсадком та житловим будинком впав гелікоптер ДСНС. На борту було керівництво МВС у складі опергрупи з 6 людей, а також 3 члени екіпажу. Наразі відомо про 17 загиблих, 4 з них – діти.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що серед загиблих в авіакатастрофі у Броварах міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович.



Related Post