Офіційно у Київській міській раді Подільський район (включає Куренівку, старий Поділ, Виноградар) будуть представляти 4 депутати, 2 з яких від “Європейської Солідарності”.

Один із них чинний депутат від БПП “Солідарність” Олексій Окопний, який очолює транспортну комісію. Загалом, за ЄС проголосували майже 11 тисяч виборців, хоч цей район один із найменших за чисельністю.
Про це повідомляє депутат Вадим Сторожук на своїй фейсбук сторінці:

Офіційні результати виборів до Київради: Поділ представлятимуть 4 депутати, два з яких – від Європейська Солідарність – Київ!
Рівень відповідальності виріс, і ми з Олексій Окопний це розуміємо ? І звичайно, в рази збільшилася територія округу – це буде не тільки Виноградар, як раніше, а весь район.
Загалом за ЄС у Подільському районі проголосували майже 11 тис. киян. Так, багато людей не прийшли на вибори. Але ті, хто прийшли, – обирали ЄС! Фактично кожен четвертий голос був за #ЄС.
Дякую всім виборцям, хто дійшов на дільниці, і окремо тим – хто голосував за інші партії та інших кандидатів. Думаю, що це точно не завадить нам разом працювати у найближчі 5 років. Ми повинні діяти спільно – це в інтересах Києва і Подолу.
А ми з командою вже працюємо над переформатуванням роботи приймальні. І з огляду на пандемію, і з розрахунку доступності для всього Подільського району. А можливо, це буде об’єднана приймальня кількох депутатів? Що скажете?
І ще маю чимало пропозицій від мешканців, які готові стати помічниками-волонтерами від свого мікрорайону чи будинку. Тут теж треба подумати, в якому форматі контактувати – спільна група в viber чи telegram?

Нагадаємо, що Олексій Окопний балотувався до парламенту 2019 року на Подолі (220-й округ), був висуванцем “Європейської солідарності”, посів 2-ге місце, набравши менш ніж 17% голосів.

Вадим Сторожук та Олексій Окопний разом з командою вже працюють над переформатуванням роботи приймальні через карантин та з огляду доступності для всього Подільського району.

Вадим Сторожук Олексій Окопний Європейська Солідарність Київ Поділ
На фото: Вадим Сторожук та Олексій Окопний – депутати Київради від “Європейської Солідарності”